Öngyilkos merénylet: megint robbantottak Törökországban

2016. június 08. 15:41

Három áldozata van a szerdai merényletnek, amelyet autóba rejtett pokolgéppel követtek el a szíriai határ közelében fekvő Midyat községben -írja az Origo.

2016. június 08. 15:41

Két rendőr és egy civil esett áldozatul a szerdán, autóba rejtett pokolgéppel elkövetett öngyilkos merényletnek – jelentette be Binali Yildirim kormányfő az Origo információi szerint. A merénylők a szíriai határ közelében fekvő Midyat településének rendőrségi épülete előtt robbantották fel a pokolgépet. A zsúfolt utcán történő robbantás következtében a rendőrség épületének teljes homlokzata leomlott, és mintegy harmincan megsebesültek. A biztonsági intézkedéseknek és az épület köré vont betonbarikádoknak köszönhető, hogy nem estek többen áldozatul a merényletnek. A török kormányfő szerint a Kurd Munkáspárté a felelősség – írja az Origo.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fletonovics
2016. június 08. 17:21
"Járulékos veszteség..." - vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!