Bernd Storck: Bátor és önbizalommal teli a magyar csapat

2016. június 14. 17:44

Bátrak és önbizalommal teltek a magyar válogatott játékosai – nyilatkozta a keddi Ausztria-Magyarország meccs előtt Bernd Storck szövetségi kapitány az M4 Sportnak. Lovrencsics Gergő térdsérülése sem olyan súlyos, hogy le kellene cserélni, ezért bizakodva tekint a csapat a meccs elé.

2016. június 14. 17:44

Bernd Storck szövetségi kapitány szerint bátrak és önbizalommal teltek a magyar labdarúgó-válogatott játékosai az osztrákok ellen 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki mérkőzés előtt. A német szakember a találkozó előtt az M4 Sportnak elmondta, három hét kemény edzés után veszi kezdetét a csapat számára az Eb. A csapat bizakodó, jól sikerült hétfőn az utolsó edzés, bátrak és önbizalommal teltek a játékosok.

Szeretnénk jó kezdést, megpróbáljuk megnyerni a meccset, ez jó indulás lehetne a további találkozókra” – fejtette ki Bernd Storck. Hozzátette, azt látná szívesen a csapattól, amit a felkészülési mérkőzéseken is mutatott, vagyis, hogy bátran menjen előre. Az M4 Sporton elhangzott, a vasárnap délutáni edzés óta térdproblémákkal küzdő Lovrencsics Gergő sérülése nem olyan súlyos, hogy le kelljen cserélni őt a 23 fős keretben, erre egyébként ma reggelig lett volna lehetőség. A magyar válogatott 44 év után szerepel újra a kontinensbajnokságon, az Eb F csoportjában Izland és Portugália lesz még az ellenfél.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kowecses
2016. június 15. 06:52
A német sajtó szerint Storck az EB 2016 legrosszabb kapitánya. Akár a top 3-ba is beférne szerintem. De könyörgöm, jobblábas legyen a jobbszélső! Hajrá fiúk, mert fő a győzelem!
öszödibeszéd
2016. június 15. 05:53
Köszönjük, Bernd! Ezt nem felejtjük el soha!
polnemkor
2016. június 14. 21:51
Nagy gratula a szövetségi kapitánynak, a csapatnak!
polnemkor
2016. június 14. 18:15
"megpróbáljuk megnyerni a meccset": ez egy nagyon nem jó mondat! Megpróbáljuk: nehogy ilyen legyen a csapat lelkiállapota!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!