Nemzetiségi szelekció Szlovákiában

2010. január 19. 10:14

Csak szlovák nemzetiségű lányok indulhatnak egy nyitrai szépségversenyen.

2010. január 19. 10:14
A Miss Nyitra szépségversenyre csinos hölgyeket várnak, 15-25 év között, akik állandó lakhellyel rendelkeznek a Nyitrai járásban. A feltételek közt szerepel a legalább 165 centiméteres magasság, de a hölgyek nem lehetnek házasok és nem lehet gyermekük sem. A furcsa követelményrendszer itt még nem ér véget, mivel a felhívás szerint a feltételek közt található a szlovák nemzetiség is.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. január 19. 17:54
Na ennél nagyobb sérelem soha ne érje a felvidéki magyarságot... És ha belegondoltok, nálunk is vannak olyan szépségversenyek, ahol csak bizonyos nemzetiségűek indulhatnak, gondolok itt a Mo-n élő ázsiaiak, vagy afrikaiak szépségversenyeire.
radix
2010. január 19. 11:12
kell nekik rendezni egy külön szépségversenyt is, mert A MAGYAR LÁNYOK SZÁZSZOR SZEBBEK ;) és a szögletes fejű tótoknak nem lenne esélye...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!