Nyílt levelet írt Deutsch Tamás Dacian Ciolosnak

2021. március 16. 16:31

Deutsch Tamás: A Renew Europe álljon ki a Fekete-Győr András által megfenyegetett újságírók mellett.

2021. március 16. 16:31
null

Deutsch Tamás és a Fidesz Európai parlamenti frakciója Fekete-Győr András azon kijelentésére reagált, melyet nemrég egy Facebook-os videóban tett a Momentum elnöke, akinek a pártja a Renew Europe nevű liberális frakció tagja. 

„Én azt gondolom egyébként – ebben én radikálisabb vagyok, mint a többség –, hogy azokat a propagandistákat, és itt most propagandistákról beszélünk, aki ott van a TV2-ben, aki ott van az Origóban, akik szándékosan rossz hírét keltik másoknak, szándékosan hamis és valótlan tényeket állítanak, akkor én őket egy időre eltiltanám a foglalkozásuktól” – mondta a Momentum miniszeterelnök-jelöltje. 

„Teljes mértékben elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy politikai párt nyíltan újságírókat fenyegessen, amiért azok más véleményen vannak! Fekete-Győr András nyilatkozata nem csupán a demokrácia alapelveinek mond ellent, hanem a legsötétebb kommunista diktatúrát idézi!” – áll a Fidesz frakció által küldött levélben, melyet a Renew Europe frakció román vezetője, Dacian Ciolos volt román miniszterelnök számára címzett Deutsch Tamás.

„A Renew képviselőcsoport, amely máskor olyan harcosan védi a sajtószabadságot, nem maradhat csendben! Ezúton felszólítom a frakció vezetését, hogy fejezze ki szolidaritását a magyar újságírókkal és ítélje el Fekete-Győr intoleráns és antidemokratikus kijelentését!” – áll a magyar és angol nyelven egyaránt megfogalmazott nyilvános levélben. 

Fotó: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. március 16. 21:33
Normális viszonyok között, előkelőbb körökben, egy ilyen pimasz, lyukarcú hülyegyereket, mint Fikagyuribandi, néhány seggberúgással és pár füles kíséretében, el szokás hessegetni. Tovább nem kerül szóba.
rovan
2021. március 16. 20:49
Adják vissza Erdélyt, vagy elpusztulnak. Cserébe visszakaphatják Moldovát. Vagy örökre elveszítik.
rovan
2021. március 16. 20:46
Vagy lerohanjuk őketé s semmi nem marad belőlük. A Fekete tengerbe fojtjuk a hírmondóikat is. Akik ellenünk támadtak, hogy eltöröljenek minket. Helyette mi töröljük el őket.
rovan
2021. március 16. 20:40
Adják vissza Erdélyt és megkapják cserébe Moldovát, amivel egyesülhetnek végre. És cserébe kapnak egy erős védelmezőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!