A Fidesz kitörő öröme

2016. december 04. 18:21

Szinte látom magam előtt, milyen osztatlan és kitörő öröm kíséri a Fideszben és médiaholdudvarában az osztrák testvérpárt, a konzervatív ÖVP által is támogatott Alexander Van der Bellen győzelmét.

2016. december 04. 18:21
Panyi Szabolcs

„Szinte látom magam előtt, milyen osztatlan és kitörő öröm kíséri a Fideszben és médiaholdudvarában az osztrák testvérpárt, a konzervatív ÖVP által is támogatott Alexander Van der Bellen győzelmét. Hiszen a magyar kormányoldalon nyilván senkinek a fejében meg sem fordult, hogy az osztrák elnökválasztáson esetleg annak a populista jelöltnek szurkoljon, aki egy SS Brigadeführer által alapított szélsőjobbos párt színeiben indult.”

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2016. december 05. 15:46
Panyi Szabolcs kitörő öröme, hogy lyuk van a seggén, a barátja is örül ugyan ennek a lyuknak.
apagyi
2016. december 05. 09:32
Panyi-Index kitörô öröme. Szinte látom magam előtt, milyen osztatlan és kitörő öröm kíséri az Indexben és médiaholdudvarában-444,népszava- az olasz testvér, a populisták gyôzelmét....:))).
SwordFish
2016. december 05. 08:20
Ez is mehet Bécsbe. >:-)
balbako_
2016. december 05. 07:03
Ha hűek maradunk a szerző gondolatmenetéhez aki az MSZP és utódpártjai lelkes híve akkor jegyezzük meg, hogy ezt a pártot egy gyilkos keretlegény bizonyos Horn Gyula alapította a még ennél is mocskosabb gyilkos csürhe az MSZMP utódpártjaként. Tanulság: akasztott ember házában ne emlegess kötelet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!