Örülnie kéne az EU-nak, hogy Orbán létezik!

2016. szeptember 13. 13:12

Asselborn egy teljesen valóság- és állampolgáridegen EU-s nómenklatúra sírásója. Senki nem szokott annyira berúgni, hogy Spanyolországot ki akarja dobni az unióból határai védelme miatt.

2016. szeptember 13. 13:12
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Jean Asselborn javaslata Magyarország EU-ból való kidobásáról teljesen abszurd és őrült. Magyarország a határkerítéssel példaértékűen védte meg az EU külső határait, ahogyan azt mindenki követelte, és a schengeni szerződés elő is írja.

Senki nem szokott annyira berúgni, hogy Spanyolországot ki akarja dobni az unióból, csak mert méteres kerítéseket épített fel, hogy védje magát az Afrikából jövő illegális bevándorlás ellen. Hogy Magyarországnak az állítólagos sajtószabadságbeli és bírói függetlenség miatti hiányosságok miatt el kéne hagynia az uniót, ám meghívnák oda (az EU újabb fejezeteket nyitna a csatlakozási tárgyalások során) azt az iszlamista elnöki diktatúraként működő Törökországot, amelyekben az alapjogok figyelembe nem vétele a mindennapok része, nem értem.

Csak olyasvalaki démonizálja Orbánt és Magyarországot, miközben Erdogannak és Törökországnak hízeleg, aki semmit nem ért, és nem vesz tudomást a valóságról. Asselborn egy teljesen valóság- és állampolgáridegen EU-s nómenklatúra sírásója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2020. február 28. 21:15
Csatlakozom. Én a "szabad" kezdetektől, 1990-től a Fidesz-ben véltem felfedezni azt az őszinte hazaszeretetet, amiben azóta sem csalódtam. A mai állás szerint, (kb. 2 millió magyar) nem vagyok ezzel egyedül.
Szvidrigajlov
2017. március 23. 19:30
Jól van fiam! Lehet, hogy ez Soros tanár úrnál jeles, de nálam elégtelen. Nincs egyetlen önálló gondolatod sem.
Akitlosz
2017. március 23. 19:30
Csak egy apró adalék, hogy milyen is ez a magyarországi NERendszer. Matolcsy fideszes jegybankelnök az ötmilliós fizetéséből könnyedén tarthatna szeretőt, akár többet is. A magánügye lenne. De nem, ő inkább 4 állami állásba teszi a szeretőjét. Semmit nem fizet saját zsebből, amikor közpénzből is fizettetheti. Nemhiába közgazdasági guru ez az ember!
enes
2017. március 23. 19:30
Az EU annyira szereti a kvótát. Akkor határozza meg, évente hány orvost lop el Magyarországról, hány villanyszerelőt stb. Ez egyszerűen írja felül a "szabadságjogokat". Mert az arra jó, hogy a szegény még szegényebb legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik