Minden jót! Így mondott le Werner Faymann

2016. május 09. 16:35

Majd' kilencperces beszédben köszönt el a kancellári hivataltól Werner Faymann. Távozását azzal indokolta: pártja már nem áll teljes mellszélességgel mögötte.

2016. május 09. 16:35

Faymann beszédében következőképpen indokolta lemondását:

„Önök az elmúlt napokban olyan részletességgel tudósítottak a pártban zajló folyamatokról, hogy ezt felesleges lenne részleteznem. Nem arról van szó, kinek van többsége a pártban. A kérdés a következő: rendelkezésre áll-e ezekben a nehéz időkben, a nagy kihívások időszakában – a munkanélküliség leküzdésében, a versenyfeltételek javításában, a társadalmi kohézió erősítésében és a menekültválságban a rend és emberségesség biztosításában – a párt teljes mellszélességgel az ember mögött? Erre a kérdésre sajnos nem a válasz. Az erős hátszél mára elveszett. A többség ide kevés.”

Beszédét a szocdem politikus azzal zárta, hogy minden jót kívánt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. május 11. 01:21
Sokkal könnyebben érthető, mint több német akcentus.
cutcopy
2016. május 10. 14:16
Egy ostoba balfékkel kevesebb..
cutcopy
2016. május 10. 13:54
"Távozását azzal indokolta: pártja már nem áll teljes mellszélességgel mögötte" És persze a május elsejei kifütyülés ugyanúgy meg sem kottyant mint Fletónak a 2006-os véres ősz, ezek a szocdem internácik tényleg sosem azt nézik hogy a nép mennyire áll mögöttük hanem csak a pártja véleménye az első..
Haka Pc
2016. május 10. 13:54
A többség kevés, mondta a Ratyitallér. Másnapos Jeti Juncker nemrég azért jajongott, mert szerinte a többség diktatúráját akarja megvalósítani a Fidesz Magyarországon. Akkor a magyar többségi diktatúra kevés? Muhahahahaha...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik