Kifütyülték Faymann kancellár május elsejei beszédét

2016. május 01. 16:50

Csak három percig tartott Werner Faymann május elsejei beszéde, azt ugyanis kifütyülte a közönség. Több transzparensen is az osztrák kancellár lemondását követelték a szocdemek bécsi városháza előtti rendezvényén.

2016. május 01. 16:50

„Arschloch! Arschloch! Pfuj!” – hallatszik a Kurier videóján, amit az osztrák napilap stábja a szociáldemokrata SPÖ hagyományos, bécsi városháza előtti majálisán rögzített Werner Faymann osztrák kancellár beszéde közben.

A lap beszámolója szerint a kancellárral elégedetlenek többen is vannak: az SPÖ jobbszárnya az FPÖ-höz való közeledés heves ellenzése miatt elégedetlen Faymannal, a párt ifjúsági szervezetét a sok választási vereség bőszítette fel. Michaeul Häupl szocdem bécsi főpolgármester beszéde kezdetekor elhallgattak a fújolások és fütyülések.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. szeptember 12. 15:41
Azért van fejlődés: először a horvát ragyás bukott, lassan az osztrák taxis is kereshet egy új drosztot. Már csak a Muttinak kellene valamit kitalálni.
heep
2016. július 11. 21:26
Ébredezik a vörös Bécs? Hát már bennük sem lehet bízni? Még a végén Berlinben is felébrednek. Bár ehhez lehet, hogy kell még pár száz év.
Akitlosz
2016. május 10. 19:03
Mert melyik politikus nyilvános beszédénél nem jelennek meg ellentüntetők? Tessék elmenni szavazni!
Vigyázzunk
2016. május 10. 12:46
Érdekes, pedig Faymann még nem is volt annyira migránsbuzi, mint Merkel. Inkább csak ökörségeket nyilatkozott. Mégis csak felhúzták azt az oldalsószárnyas kaput.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik