Lugner kerítést építene a magyar-osztrák határra, de feleslegesen

2016. április 03. 23:23

A legesélytelenebb osztrák elnökjelölt, Richard Lugner bécsi építési vállalkozó határkerítéssel akadályozna meg, hogy a bécsiek vasárnaponként átugorjanak Magyarországra bevásárolni.

2016. április 03. 23:23

A magát egészen komolyan vevő osztrák elnökjelölt, Richard Lugner építési vállalkozó kampánydalban foglalta össze legfőbb törekvéseit. A Lugner City bevásárlóközpont tulajdonosának indulását sokan eleve viccnek tartják, az egész komolytalanságára Lugner valóságshow-ja, rendszeres botrányai, médiaszereplései és most kampánydala is ráerősít. „Elnökként kerítést építenék a keleti határra is, hogy a bécsiek gyerekeikkel ne Magyarországra menjenek vasárnaponként bevásárolni” – rappeli a dalban a Hofburgban rendet ígérő Lugner, az eredeti osztrák verzióban nyilván rímelve. Az, hogy az üzletek egy-két kivétellel nincsenek nyitva akkor itthon, már nem jutott el hozzá.

Lugner a legfrissebb felmérések szerint 3-4 százalékon áll, ezzel tíz százalékkal lemaradva utolsó helyen áll az elnökségért folytatott hatszereplős küzdelemben.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 23. 20:28
A jólét ilyen idiótákat termel ki itt Európában.
Bölcs Ész
2016. október 05. 15:06
Ausztriában is zárva vannak a boltok az Úr napján, egész pontosan 1967. óta.
kamasuka
2016. május 09. 22:56
Ausztria legnagyobb problémája, hogy az osztrákok vasárnaponként átugranak arra a Magyarországra vásárolni, ahol vasárnap nincsenek is nyitva a boltok. És ez a legesélyesebb jelölt. Bravó osztrákok! Nektek tényleg csak egy Trianon hiányzik, csak ti jól járnátok vele. A butafasz bécsieket elfelejthetnétek mindörökre.
magnamater
2016. április 15. 18:50
Kerítés rendben, csak kissé nyugatabbra,a régi határ nyomvonalán kell felhúzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik