Kritizálta az az amerikaiakhoz dörgölőzőket Dancsó Péter, nem fért fel a legmenőbb magyar influenszerek listájára

2024. május 08. 10:11

Viszkok Fruzsina is lecsúszott az élbolyból.

2024. május 08. 10:11

Nyitókép: Képernyőfotó

A Forbes magazin idén is összeállította a top 20 legértékesebb magyar influenszer listáját.

2024-ben is uralja a mezőnyt, a TheVr, azaz Komzsik János és Fábián István duója. A lap ismertette, hogy a formáció kezdeti gameplay tartalmai a mai napig megmaradtak, de azóta már „egész birodalmat” építettek reggeli műsorral és techcsatornával, és több millió feliratkozóval.

A lista második helyén a megosztó figurának számító Whisper Ton szerepel, aki ma már főleg a TikTokon aktív. A Mandiner olvasói onnan ismerhetik eginkább, hogy vendégeskedett már David Pressman amerikai nagyköetnél. A vacsora előtt pedig arról osztott meg egy videót közösségi médiafelületein, hogy az is megfordult a fejében, hogy az eseményre „szoknyában megy, amihez akár egy masnis inget is felvehetne”.

Ezt is ajánljuk a témában

A top 20-ban ott van még többek között a Pamkutya, és a a tizedik helyen debütált a közéleti témájú videókat gyártó, sőt influenszertüntetést szervező Jólvanezígy is.

Ezt is ajánljuk a témában

Dancsó és Viszkok is lemaradt az élmezőnyből

Azonban érdekes fordulat, hogy a Pamkutyához hasonlóan  régi motorosnak számító Dancsó Péter sem fért fel a legjobbak közzé. A youtuber legutóbb azzal került a rivaldafénybe, hogy beolvasott az amerikai nagykövetségen megjelent megmondóembereknek. Ezt a Telex listát szemléző cikkében külön ki is emelte.

Emlékezetes, hogy a videós tartalomgyártó úgy fogalmazott, 

„belpesti szekta” növekszik az internetes tartalomgyártók köreiben.

Ezt is ajánljuk a témában

Azonban nemcsak Dancsó nem fért be az élbolyba, hanem az évek óta felkapott lifystyle-ban utazó Viszkok Fruzsina sem – derült ki a Forbes összeállításából.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­z­­i n­i­m­­f­­­o­­m­­á­­n­­­i­­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Kétes
2024. május 12. 16:22
Pressman sillabusza kezdő magyar influenszereknek. „Nem dicsőíted az USA politikáját; nem mondod magad amerikabarátnak; nem szólítasz fel embereket, hogy támogassák Amerikát . Soha . Semmilyen körülmények között . Azt mondod, független idealista vagy . Nem igazán értesz a politikához, de hiszel a nyitottságban . Megdöbbent, megrémít, viszont ami az országunkban végbe megy. Azt gondolod, az oroszok az egész világra veszélyesek. Áhítod a nemzetek közötti megértést . Gyűlölöd a fasizmust . Úgy véled az Orbán rendszer romlott . Ezt hangoztatod újból és újból és újból . De ennél semmi többet .”
Dunhill67
2024. május 08. 21:17
ez kifaszom 'má megint?
magyarszo
2024. május 08. 19:50
Aki nem látja, hogy david pressman egy Darth Wader, aki egy világ uralomra törő bilderberg csoport tagja, az könnyen a sötét oldalra kerül. Jedi-ként azt tudom mondani, hogy sosem késő megismerni az erőt. Úgy tűnik, a legutóbbi tárhelyről is letiltottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!