Karácsony annyira ragaszkodik Gulyás Mártonhoz és a Partizánhoz, hogy még az ATV-s tv-vitát is visszautasította

2024. május 15. 10:39

Egészen elképesztő magyarázattal állt elő a főpolgármester kommunikációs igazgatója.

2024. május 15. 10:39

A Media1 birtokába került egy levél, amelyet Simon András, Budapest Főváros Polgármesteri Hivatalának kommunikációs igazgatója jegyez, és amelyben Karácsony Gergely kommunikációs igazgatója arról tájékoztatja az ATV vezérigazgatóját és hírigazgatóját, hogy Karácsony Gergely nem venne részt a csatorna főpolgármester-jelöltek számára szervezett élő, Voks 2024 című vitaműsorában.

Karácsony fontosnak és hiánypótlónak találja az ATV-s vitaműsort, de mégis kihagyná.

Karácsony kommunikációja azzal indokolja ezt, hogy „senki nem tudja garantálni, hogy az FVB-által nyilvántartásba vett négy főpolgármester-jelöltből hányan vállalnak valóban vitát a Partizán műsorában és másutt”, márpedig ha Karácsony több főpolgármester-jelölti vitában is részt venne ugyanazon egy, esetleg két jelölt társaságában, 

az azt a hamis látszatot keltheti, mintha mindössze két, esetleg három jelölt lenne”.

„Fentiek miatt most úgy látom hitelesnek, hogy egy vita legyen, az, amelyikre a főpolgármester élő műsorban mondott igent. Megértését megköszönve, az ATV munkája iránti nagyrabecsüléssel üdvözöl: András” – áll Simon András levelében.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­­k­e­­l­­d­­­ ­­a­ ­s­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
KBA98
2024. május 15. 17:45
Egyedül semmire sem képes! Egy magánzárka megfelelő lesz neki!
oberennsinnen49
2024. május 15. 14:03
Karácsony elkötelezett vita ügyben, részt is vesz a vitán, az, hogy nem lesz ott, éppen ennek - hogy résztvevő akar lenni - a bizonyítéka. Liberorwell, 2024.
Tommaso
2024. május 15. 13:45
A leggyávább magyar politikus kétségtelenül a Felcsúti Geci, azaz ORBÁN. Másfél évtizede MENEKÜL minden vita elől, CSAK alákérdező firkászokkal áll szóba, törvénytelenül MEGAKADÁLYOZ minden népszavazást, nehogy szembesülnie kelljen a magyar emberek véleményével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!