Hiába provokálja Magyar Péter, Kocsis Máté nem tudja komolyan venni

2024. április 20. 12:21

A Fidesz frakcióvezetője szerint nevetségesek a baloldal új üdvöskéjének provokációi és hazugságai.

2024. április 20. 12:21

Fotó: Kocsis Máté Facebook-oldala

Magyar Péter tovább vádaskodik, a Telexnek azt állította: Dúró Dóra heti rendszerességgel egyeztet Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével. Magyar szerint az egyeztetéseken olyan javaslatokról esik szó, amelyeket a Mi Hazánknak kell benyújtania, mert a Fidesz nem akarja beterjeszteni. Sőt, a TISZA párt alelnöke továbbment, állítása szerint a Mi Hazánkból egyes képviselői rajta vannak a Fidesz fizetési listáján is.

A kijelentések után Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese úgy reagált:

Magyar Pétert a Mi Hazánk Mozgalom feljelenti rágalmazásért, a párttal kapcsolatos kijelentései miatt.”

Dúróék a lapnak küldött válaszukban kiemelik, éppen az ellenkezője igaz Magyar Péter állításainak: „Magyar Péter volt 14 évig a Fidesznek és különböző háttérszerveinek fizetési listáján, sőt saját bevallása szerint még két hónapja is Mészáros Lőrincnek akart dolgozni”

Az ATV megkereste Kocsis Mátét, aki szerint nincs értelme annak, hogy ő is feljelentse Magyart.

Minek? Nevetséges az állítás is, és az előadója is. Egyik nap provokációi után jönnek a másik nap egyre agresszívabb hazugságai Magyar Pétertől, ami csak arra jó, hogy a dollármédia sokat foglalkozhasson vele.

Ez az ő játéka, nem az ép elméjű embereké, és ennek kezeléséhez elsősorban nem bíróság kell szerintem, hanem egy másik intézmény” – hangsúlyozta Kocsis Máté.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­g­ö­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 20. 21:34
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
tolmacs-0
2024. április 20. 20:01
szerintem a közvélemény azért örülne neki, ha hajléktalanügyi referensünk előállna a farbával az alkesz túrákkal kapcsolatban (már csak a saját becsülete védelme érdekében is)
google-2
2024. április 20. 19:21
Kiváncsi vagyok arra az intézményre, amelyik Magyarból normális embert farag. Mai tudásunk szerint ilyen intézmény nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!