Három gyanúsítottat is letartóztattak az óbudai korrupciós botránnyal összefüggésben

2024. március 08. 18:02

A negyedik gyanúsított bűnügyi felügyeletbe került.

2024. március 08. 18:02

Fotó: MTI/Donka Ferenc

***

Mint arról beszámoltunk, pár napja civil ruhás nyomozók lepték el az ellenzéki vezetésű III. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatalának óbudai épületét. A nyomozók kiérkezése összefüggésben állhat a 2022-es országgyűlési választás előtt kirobbant üggyel. A közvélemény által akkor Anonymous-videóként elhíresült hanganyagban többek között Szabó Tímea párbeszédes országgyűlési képviselő kampányáról is beszélnek. Mint ismert: az akkor nyilvánosságra hozott felvételen az hallható,

ahogy Óbuda vonatkozásában P. Gábor és F. László visszaosztott, illetve külföldről érkező pénzekről beszélgetnek.

Ezt is ajánljuk a témában

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) közleménye szerint – amelyet mi is megírtunk„vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények” miatt több helyszínen eljárási cselekményeket végeztek és négy személyt őrizetbe vettek. A Magyar Nemzet információi szerint az őrizetbe vett személyek közül hármat letartóztattak, a negyedik gyanúsított bűnügyi felügyeletbe került.

Harminc napra rendelte el a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) az óbudai korrupciós botrány néhány napja őrizetbe vett három gyanúsítottjának a letartóztatását – közölte a lap megkeresésére az ügyben eljáró Központi Nyomozó Főügyészség.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. március 09. 10:12
KARÁCONYFÁT MIKOR VISZITEK SITTRE??????????????MEG EZT A SOK KOMUNISTA CSÖKEVÉNYT????????????? PUSZTULJATOK AZ ORSZÁGBOL!!!!!!!!!!!!!!!!
irmag2
2024. március 09. 10:03
Ez a Szabó Tímea kapott legalább valamilyen biztató hírt a hallásával kapcsolatban?
Kormánypárti2
2024. március 08. 19:48
Minden megy a maga helyes útján. Ez jó.
nyugalom
2024. március 08. 19:13
Varjuk a folytatást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!