Fekete-Győr András ismét a mélybe lökte a Momentumot

2024. március 28. 12:13

Jobban tette volna, ha csendben marad.

2024. március 28. 12:13
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

„A Momentum bukott elnöke volt az ATV Szigorlat című műsorának a vendége, ahol összehordott hetet, havat. Fekete-Győr András elmesélte, hogy a top 3 legtisztább kezű önkormányzat közül kettő momentumos, az egyik Terézváros, a másik Józsefváros. Ezeket a statisztikákat a K-Monitor és a Transparency International fabrikálta, tehát helyén kell kezelni őket, hiszen se seri, se száma a kétes ügyeknek ezekben a kerületekben. Fogyóban lehetnek a szavazatok is, hiszen például a VIII. kerületben Pikó András a kerületben élő külföldiek szavazatára hajt. Nem csoda, hiszen Józsefváros hangos a politikai botrányoktól, így az elveszített szavazók pótlására kapóra jönnének a külföldi voksok.

Ezt nem csak Józsefváros polgármestere vette észre; ahogy a Magyar Nemzet megírta, külföldi szavazóknak tartott fórumot a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület. Az eseményen előadást tartott Karácsony Gergely főpolgármester is, a látogatók között volt Pikó András, a VIII. kerület és Soproni Tamás, a VI. kerület polgármestere. Úgyhogy ennyit a példásan dolgozó momentumos önkormányzatokról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­­­o­­­k­ ­v­á­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
atti64
2024. április 20. 12:29
TAKARODJ A SITTRE PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andreas-schwarz-raab
2024. március 29. 08:32
"a mélybe lökte a Momentumot": pont jó helyen van ott. De még lehetne mélyebbre. 100 eszdéeszet ezeret !!! 5000 éves az eszdéesz, ha faji szemszögből nézzük
Genusnextgen
2024. március 28. 15:39
Roppantul tetszett, ahogy helyére pozicionálta Tompikát:) Fekete-Győr András azzal kezdte hozzászólását, hogy „politikai hallucinációkat” és „összeesküvés-elméleteket” hallottunk Deutsch Tamástól. Mint mondta, elfogadja, hogy Deutschnak vannak „valóságértelmezési problémái”, de ő azért ül a parlamentben, mert azokat a magyarokat képviseli, akik a magyar valóságban élnek. "Ide hallottam, ahogy zakatol a szíve, verejték hullott, izzadt, képviselő úr. Képviselő úrnak elvonási tünetei vannak? Nem arra gondolok, félreértés ne essék. Képviselő úrnak és cimboráinak közpénzelvonási tünetei vannak" :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!