Piros lapot adott a „dollárbaloldal” minden EP-képviselőjének a Fidelitas (VIDEÓ)

2023. december 04. 19:53

„A dollárbalos EP-képviselőknek eszük ágában sincs a magyar emberek oldalára állni” – hangsúlyozták a Fidesz ifjúsági szervezetének tagjai.

2023. december 04. 19:53

Elegük lett az árulásból”, ezért piros lapot adtak a „dollárbaloldal” minden EP-képviselőjének a Fidelitas Külügyi Kabinetjének tagjai. Az akciójukról videó is készült.

Mint írták, a baloldal politikusai ezeket a lapokat „mankóként” elővehetik, hogyan „NE dolgozzanak a saját hazájuk ellen”.

A felvételhez fűzött kísérőszövegben a Fidelitas-tagok arra emlékeztettek, hogy legutóbb Donáth Anna jelentette be, hogy ismét fel fogják jelenteni Magyarországot, hogy a Bizottság indítson eljárást hazánk ellen.

Ez egy újabb akció, amivel a dollárbalos EP-képviselők ahhoz asszisztálnak, hogy

 a Bizottság még tovább tarthassa vissza a magyaroknak járó uniós pénzeket”

 – jelezték.

„A dollárbalos EP-képviselőknek eszük ágában sincs a magyar emberek oldalára állni”

Mint fogalmaztak,

 a kilóra megvásárolt dollárbalos EP-képviselőknek eszük ágában sem áll a magyar emberek oldalára állni,

 sőt a magyar nemzeti érdek ellen lépnek fel napról napra!”

„Ők Brüsszel érdekeit képviselik Budapesten! Nekünk mindig Magyarország az első!” – hangsúlyozták a Fidesz ifjúsági szervezetének tagjai.

Az akcióról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: képernyőfotó

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 19. 18:07
„A RUBELJOBBOLDALOS EP-képviselőknek eszük ágában sincs a magyar emberek oldalára állni” – hangsúlyozták a nemzetáruló Fidesz ifjúsági szervezetének tagjai.
2023. december 05. 13:32 Szerkesztve
Ha 3 milliárd külföldi adomanyért piros lapot osztogatnak, akkor a döbrögi valyon milyen lapot fog kapni tőlük, amiért nem egyszer 3 milliárdot, hanem minden egyes évben 300 milliárdot sikkaszt közpénzből az mtv, kesma, tv2 stb tisztán propagandamédiáira? Vagy Le Pennek utal ki a Mészáros bankból 4 milliárdot? Vagy külföldön hozat létre propagandamédiát a sameszaival a tőlünk sikkasztott pénzből a külföldi szövetségesei támogatására?
powerage
2023. december 05. 02:55
Jobban örülnék ha illegális cselekményeknek jogi következményei, erkölcsileg vitatható cselekményeknek meg választási következményei lennének, ezeket a süket agitprop faszságokat meg el kéne felejteni. Piros lap, bazmeg, ezekért az ötletekért még fizetik is ezeket a csicskákat?
blackorion93
2023. december 04. 22:29
Gondolom egyszer ezek is felnőnek egyszer, talán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!