Azahriah-lázban ég Európa is

2023. október 31. 16:37

A felkapott magyar előadó európai turnéjára minden jegy elkelt.

2023. október 31. 16:37
AZAHRIAH

Azahriah közöségi oldalán számolt be arról, hogy hamarosan európai turnéra indul. 

Az előadó népszerűsége pedig úgy tűnik töretlen, a jegyeket minden koncertjére elkapkodták Bécstől Münchenig.

A koncert körút összesen tíz állomásból áll, az első fellépés november 2-án Bécsben lesz, az utolsó pedig november 15-én münchenben. 

A program tehét feszítettnek ígérkezik, hiszen Azahriah két hét alatt tíz koncertet ad majd.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Mint ismert, nemcsak az idei évben fokozott az érdeklődés a fiatal zenész iránt. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Azahriah jövőre háromszor tölti majd meg a Puskás Arénát. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ironlady111950
2023. november 01. 15:12
Most szántam rá magam, hogy belehallgassak, megbántam. Nagyon gagyi. Tényleg emlékeztet a kkeleti tinglitangli popzenére, de már akkor inkább Tarkant hallgatok. Remélem, gyorsan lecseng a fiatalság érdekében.
gigabiga
2023. november 01. 13:25
Na, azt hiszem, hogy ideje feltenni a kérdést, hogy ki építette fel a kiscsávót? Ki adott alá pénzparipafegyvert és mit kér cserébe?
contractor-2
2023. november 01. 11:22
Szerintem jobb mint az X Faktoros dalárdákban felbukkant "őstehetségek", de hogy ez mire lesz elég? Nem vagyok biztos abban, hogy a világ erre vevő lenne. A cím meg így lett volna értelmes: "Azahriah-lázban égnek az Európa szerte élő magyar fiatalok".
toro
2023. november 01. 10:39
Ki ez a szerencsemalac...? Puszta mazochizmusból rányomtam egy-két Aza-dalra a jutubon, hogy legalább tudjam, kire-mire nedvesedik Európa szerencsétlenebbik fele. Hát ez rettenetesen szar. (Igaz, én még jártam mondjuk Loksi koncerten a Tabánban....)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!