Ittasan vezetett, oszlopokat döntött ki a Fradi légiósa – keményen megbünteti a klub

2023. február 19. 19:05

„Carlos Auzqui a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt” – közölte az FTC sajtóosztálya.

2023. február 19. 19:05
null

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső téren, a Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személyautó felhajtott a járdára, kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot – számolt be az NSO.

A baleset-info.hu értesülései szerint az autót Carlos Auzqui, a Ferencváros 30 esztendős argentin légiósa vezette. A lap szerint a helyszínen végzett alkoholszonda komoly mennyiségű alkohol jelenlétét mutatta ki a játékos szervezetében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy egy argentin állampolgár vezette a balesetet szenvedő járművet, az alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott. A rendőrség tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett.

A Nemzeti Sport kérdésére az FTC megerősítette, hogy a klub argentin futballistájáról van szó. 

A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt” – közölte az FTC sajtóosztálya.

Nyitókép:Kovács Anikó / MTI

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. február 20. 08:43
dél-amerikai iszákos, drogos, libsi bűnöző mondjuk a futottak még fradinak ez is jó
Gáspár
2023. február 20. 01:59
Vesz helyette egy másikat?
smnl
2023. február 19. 22:00
fegyencváros az fegyencváros... Csak a LOKI!!!
még fokozza
2023. február 19. 19:51
Az összes hétvégi baleset közül csak a Perkátai vadász tökön lövésének lehet örülni. De mondjuk az legjobb hír is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!