Simicskó: Lelkileg is meg kell élni az ünnepet

2021. november 28. 14:35

„Az adventi hangulat mellett szükségünk van arra, hogy lelkileg is megéljük, átéljük a karácsony misztériumát” – hangsúlyozta videóüzenetében advent első vasárnapján a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, aki mindenkinek áldott adventot kívánt.

2021. november 28. 14:35
null

Simicskó István az MTI-hez eljuttatott videóban kiemelte: az adventi időszak kezdetén „szívünk hálával telik meg – kicsit magunk mögött hagyva az egész esztendő zajos mindennapjait –, tekintetünket talán jobban az égiek és embertársaink felé tudjuk emelni mint az év többi részében”.

– fogalmazott. „Mi adhatna nekünk nagyobb reményt és vígaszt, mint annak az ígérete és megtapasztalása, hogy az Isten velünk van és elküldi egyetlen fiát, aki megváltja mindannyiunk életét?” – tette fel a kérdést a kereszténydemokrata politikus, aki mindenkinek meghitt ráeszmélést kívánt arra, hogy „milyen csodálatos dolog Isten, valamint családunk által körülölelt szeretetben élni és az Isten országát közösen építeni”.

(MTI)

Fotó: Simicskó István, Facebook

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2021. november 29. 12:36
Aki ebbe beleköt, az gonosz.
nick89
2021. november 29. 09:27
„Az adventi hangulat mellett szükségünk van arra, hogy lelkileg is megéljük, átéljük a karácsony misztériumát” – hangsúlyozta videóüzenetében advent első vasárnapján a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, aki mindenkinek áldott adventot kívánt." Jaaajjjjjj!
Paskai
2021. november 29. 06:06
Igét hirdet: Simicskó atya
Akitlosz
2021. november 28. 16:24
Nem kell. A cikk sem azt mondja. Csak a cikkcímadó ember túl primitív ahhoz, hogy a cikknek korrekt címet tudjon adni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!