A Politicónak Orbán hírleveléről egy skandináv fehérneműmárka jut az eszébe

2021. szeptember 17. 13:44

A portál szerzője a maximális 10 pontból 2-esre értékeli a magyar kormányfő kiadványát, és az ujja a leiratkozás gombon lebeg. 

2021. szeptember 17. 13:44
null

Gunyoros hangvételű cikkben értékelte a Politico néhány európai politikus – Orbán Viktor, Charles Michel európai tanácsi elnök, Matteo Renzi korábbi olasz miniszterelnök, illetve Dominic Cummings volt brit miniszterelnöki tanácsadó – nemrégiben indított hírleveleit. A portál a magyar kormányfő „The Viktor Brief” néven nemrégiben indított angol nyelvű hírlevelével kapcsolatban azt írja, hogy annak címéről leginkább egy „skandináv fehérneműmárka” jut az eszébe, illetve, hogy a hírlevél technikai megvalósítása is „zavarbaejtő”. A portál szerint csalódást keltő az is, hogy elszalasztották a szóviccet az „A Viktornak jár a zsákmány” vagy a  „Viktimizálódjatok” felkeltette volna a figyelmet.

Azt írja a szerző, hogy a hetente megjelenő, „rendszeresen exkluzív tartalmakat” ígérő lapban egyelőre nincs nyoma ilyen szövegnek, helyette több fotó van benne. A szerző a maximális 10 pontból 2-esre értékeli a kiadványt, és az ujja a leiratkozás gombon lebeg. 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2021. szeptember 17. 17:24
skandináv fehérneműmárka??? - buziktól ez is szép teljesítmény, no ...
nyugatiszél
2021. szeptember 17. 17:15
A Viktor Brief még mindig jobb, mint az Orbán Ráhel-féle állami divatáruda, ami "Budapest Select", rövidítve BS néven fut. (Angolul nem tudók kedvéért: a Budapest Select nyelvtanilag hibás, a BS pedig az internetes szlengben a bullshit - szó szerint bikaszar, fordítása kb. baromság - rövidítése.) https://budapestselectstore.com/ Meg vagyunk áldva ezzel az elittel, vannak a nyelvet egyáltalán nem beszélők, meg azok, akik csak annyira tudnak külföldiül, hogy be tudnak csekkolni a luxushotelbe. Mondjuk a legnagyobb gáz a Ráhel-féle honlapon a sok néger modell.
tetx
2021. szeptember 17. 17:09
Minek iratkozott fel?
nyugalom
2021. szeptember 17. 16:11
Szerencsetlen barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!