Perintfalvi Rita a szivárványos mesekönyvek mellett áll

2021. július 11. 07:53

A feminista teológus szerint az ő egyházi bántalmazásokról írt könyve is a normálistól eltérő szexualitásról szól.

2021. július 11. 07:53
null

Nemrég jelent meg Perintfalvi Rita könyve az egyházon belül történt bántalmazásokról. A teológus ezúttal egy vidéki városban járt, és a Líra könyvesbolt kirakatában meglátta a következő feliratot: „Ebben a könyveskönyvesboltban a hagyományostól eltérű tartalmú könyveket is árusítunk”. 

A felirat megihlette a teológust és hozzátette: „Ezt a feliratot a napokban a szivárványos mesekönyv forgalmazása miatti büntetés végett rakta ki a Líra. Mert a kormányhivatal megbüntette azért, hogy nem tűntette fel, hogy a »normálistól eltérő családról« szóló mesekönyvet árul. Ezt egy vidéki városban fotóztam az imént.”

A beszámolóból kiderül, hogy még a saját könyvével is találkozott a boltban: „Bementem és rögtön a bejáratnál szembejött velem a saját könyvem is, már csak 2 db volt belőle.

mert az én könyvem tényleg a normálistól eltérő szexualitásról, bántalmazásról, hatalmi visszaélésről szól. Amit egyházi személyek követtek el. Na, ez témyleg olyasmi, ami nem normális! Hogy támogassam a Lírát vettem is 2 könyvet. Egy Feldmárt, meg az Üvegfalat.”

Kép forrása: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czápa
2021. július 12. 18:52
Jópár szemlézés van a hölgytől. Szerintem menjen a picsába. Többet ne szemlézzék.
Sulammit
2021. július 12. 15:12
Rita! Azt "elfelejtetted" elmondani, hogy hány könyvet rendelt az a könyvesbolt. Mennyiből maradt 2db. Kettőből, háromból? Tudod egy teológus nem hivatkozik lépten nyomon arra, hogy ő teológus. Bizonyára kisebbségi komplexusod van, amiért Magyarországon nem kellesz.
G r o s w e n o r2
2021. július 12. 01:33
De ki az a Perintfalvi Rita???
vip era
2021. július 12. 00:48
Ebben a könyvesboltban innentől kezdve nem vásárolunk,lenne a megfelelő válasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!