„Van mire büszkének lenni” – az elmúlt 11 év nemzeti kormányzásának eredményei Rákay Philip új videójában

2021. június 16. 21:50

Az elmúlt 11 év nemzeti kormányzásának eredményeit mutatja be Rákay Philip a Patrióta legújabb videójában.

2021. június 16. 21:50
null

Szerda este kijött a Patrióta You Tube-csatorna második videója, amelyben Rákay Philip a tizenegyedik éve tartó nemzeti kormányzás eredményeit gyűjtötte csokorba.

A Patrióta az első videója már 165 ezernél is több megtekintésnél tart

Emlékezetes: a kommunikációs szakember még májusban, lapunknak nyilatkozva jelentette be az új jobboldali platform elindulását. A Patrióta – amelynek első adása az ellenzéki előválasztásról szólt – vállaltan a Gulyás Márton-féle Partizánnal akarja felvenni a versenyt az online térben, hasonlóan színvonalas, igényes videókat forgatnak a nagyközönséget is izgató közéleti témákról. Hogy mekkora igény volt a jobboldali You Tube-csatornára, azt az is mutatja, hogy három hét alatt közel húszezren iratkoztak fel a csatornára, az első videó pedig már 165 ezernél is több megtekintésnél tart.

IMF-hitelek, „nem lesz gázáremelés!” és a többiek

Mint fentebb említettük, a második  adás a nemzeti kormány eredményeivel foglakozik. A videó elején

A videóban szó esik az IMF-hitelek visszafizetéséről és az önálló gazdaságpolitika megteremtéséről, a rezsicsökkentésről, a migrációs válság kezeléséről, és a határon túli magyarokról is. Érezhető, hogy a műsor készítői igyekeztek kontrasztba állítani a kormány intézkedéseit a 2010 előtti időszak lépéseivel, illetve a baloldali ellenzék 2010 utáni kritikáival: a képkockákon megjelenik Lendvai Ildikó, amint tagoltan formálja a szavakat, „hogy még Orbán Viktor is megértse: nem lesz gázáremelés!

Megcsodálhatjuk Bangóné Borbély Ildikót, amint a határon túli magyarok állampolgársága ellen kampányol egy 2004-es plakáton, és hogy az MSZP harmadik politikusnője se maradjon ki, feltűnik Kunhalmi Ágnes is,

aki 2015 nyarán arról beszél, a migráció álprobléma, „a Fidesz által generált hiszti”.

Előkerül egy érdekes felvétel, amelyen az akkor még kormányfő Gyurcsány Ferenc kijelenti: nem nagyon lehet 3,9 millió fő fölé emelni a foglalkoztatottságot. Ehhez képest – emlékeztet Rákay – napjainkban 4,5 millióan dolgoznak, ami gyakorlatilag a felső határ.

A Patrióta teljes adását az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2021. június 17. 11:12
" El lehet innen menni, itt lehet minket hagyni" Ezt üzente Gyurcsány. Most pedig mi üzenjük azoknak aki a 2010 előtti állapotokat szeretnék visszahozni, hogy takarodjanak el innen nyugat felé szivárványcsaládostól. Ott kiélhetik beteges vágyaikat, talán még munka nélkül pénzt is kapnának, ha onnan szidnák az Orbán rezsimet.
alphaville
2021. június 17. 08:25
Látom a moslékos böszmék kiakadtak, hogy szembesítették őket a tényekkel, az eredményekkel. :) Nem baj szektások, ti viszont ennyit tudtok: "És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit." (Gy.F.)
AROON
2021. június 17. 07:24
Begőzölt a balos troll horda!! Szánalmasan próbálkoznak, 6-7 nickel. Sem ész, sem érv sem igazság nincs az irományaikban.
VakzKommondor
2021. június 17. 06:50
Pökhendi ostoba és nem ért semmihez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!