Hadházy öt nappal a magyar kiesés után elkezdett stadionozni

2021. június 28. 20:48

Az országgyűlési képviselő így is büszke a mostani eredményekre, de hozzáteszi: Orbán rengeteg eszement stadionját így is végtelenül szégyelljük és sajnáljuk .

2021. június 28. 20:48
null

Ö nap se telt el szerda este óta, amikor a magyar válogatott hősies küzdelemben 2-2-t ért el a 2014-es világbajnok Németország otthonában, ám így is kiesett  – talán túlzás nélkül állíthatjuk – minden idők legerősebb csoportjából a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Már a németek elleni mérkőzésbe is betüremkedett a politika: Münchenben szivárványos zászlókat osztogattak, szivárványos színekre akarták kivilágítani az Allianz Arénát, a magyar pedofiltörvény elleni tiltakozásképpen pedig szivárványos zászlóval rohant be egy ember a magyar himnusz – amit egyébként a németek kifütyültek – alatt a müncheni stadionba.

A németektől aztán a hollandok vették át a stafétát, akiknek újságjaik rasszizmust vizionáltak a Puskás Arénában, csapatkapitányuk levonulással fenyegetőzött, miniszterelnökük pedig térdeltetni akarta Magyarországot a pedofiltörvény miatt.

Ráadásul a dolog pikantériája, hogy a németalföldiek Budapesten játszották nyolcaddöntőjüket, ahol viszont ők térdeltek le a csehek előtt,

akik 2-0-val küldték haza a narancsmezeseket.

Mindezen előzmények után nyilvánult meg Hadházy Ákos, aki hétfőn az alábbiakat írta ki közösségi oldalára: „talán jobb lett volna, ha a cseheknél épül drága stadion, és mi jutunk a nyolc közé”. A bejegyzés fölött megemlítette, hogy „a csapat mostani eredményeire persze így is mindenképp büszkék lehetünk , de Orbán rengeteg eszement stadionját így is végtelenül szégyelljük és sajnáljuk”.


Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bakafa
2021. június 29. 23:24
Tőled nagyobb gazembert még nem hordott a hátán a Föld. De Tóth Csaba már kiásta a sötét múltadat, alig várjuk, hogy lebukjál!
Mykee
2021. június 29. 13:17
Nem a stadionepitesekkel volt önmagában probléma. Mindenki örül ha épül szépül az az ország ahol el. Nem többek ezek a fidesz faék egyszerűségű gazdaságpolitikájának egy egy állomásánal. Nem ettől lett jobb a focink válogatott szinten és nem is ettől lesz. A problema az hogy a sport is társadalmilag megosztó lett itthon. Ha valaki nem a világ hetedik csodajakent az elmúlt években beleolt milliárdok megtérült befektetésként tekint a mostani sporteletre az hazaáruló libsi, balos kommunista. Én nagyon kíváncsi lennék egyebkent hogy mit kezdene az ellenzék kormányra jutása esetén pl a megepitesük óta egy két kivétellel veszteséget termelő tulajdonos nélküli sportletesitmenyekkel? Vagy pl a csok- babavaro és hasonló rendszerekkel. Erről kéne beszélni Ákos.
monalisi
2021. június 29. 09:26
A végső kiesést sajnáljuk, mindazonáltal nagyon büszkék vagyunk a teljesítményünkre, csak ezt a Hadházyt szégyelljük nagyon !
madárinfluencer
2021. június 29. 09:18
A Szarházy azt nem veszi figyelembe, hogy nem csak stadionok épültek, hanem rengeteg uszoda, sportcsarnok és edzőpálya (nem foci) épült (főleg vidéken), a több száz iskolai tornateremről nem is beszélve, melyekre a mindennapos tornaórák miatt volt szükség. A sport hatása a lakosság egészségügyi állaptára hosszútávon hatással van. A Szarházynak azért kellene szégyenkeznie, hogy az MSZP-SZDSZ idején semmi nem épült, csak a megszorításokra futotta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!