Fidesz: Gyurcsány a kényszerbetelepítésért kampányol

2016. október 12. 18:44

Ahogy a kvótát erőltető Brüsszel, úgy Gyurcsány Ferenc is elvesztette a kapcsolatát a választókkal – reagált a hírre a Fidesz, miszerint a DK elnöke szerdán uniós diplomatákkal találkozott, akikkel a kvótareferendumról is beszélt. A Fidesz szerint Gyurcsány a kényszerbetelepítésért kampányol.

2016. október 12. 18:44

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc a kényszerbetelepítés mellett folytat diplomáciai kampányt. A kormánypárt arra reagált, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke szerdán uniós diplomatákkal találkozott, akikkel a kvótareferendumról és a tervezett alaptörvény-módosításról beszélt.

A Fidesz közleménye úgy fogalmaz: ahogy a kötelező kvótát erőltető Brüsszel, úgy Gyurcsány Ferenc is elveszítette kapcsolatát a választókkal. A DK elnöke a kényszerbetelepítés mellett folytat diplomáciai kampányt, miután a népszavazáson a magyarok egyértelművé tették, hogy nem akarnak kényszerbetelepítést – teszik hozzá. 3 millió 362 ezer ember mondott nemet a brüsszeli betelepítésre, több ez, mint bármilyen párt szavazóbázisa a rendszerváltozás óta eltelt negyedszázadban - hangsúlyozzák.

Egyúttal kiemelték, hogy 98 százalék szavazott nemmel, „ekkora egység Magyarországért a rendszerváltás óta még egyetlen népszavazáson se jött létre”. A magyar emberek nem a migránsok ellen, hanem Magyarországért, és nem is az Európai Unió ellen, hanem Európáért álltak ki - szögezték le.

Gyurcsány Ferenc azonban a magyar emberek akaratával szembemenve mindenáron végre akarja hajtani a brüsszeli betelepítési kvótát – állítja a Fidesz. „Brüsszel kiszolgálásában már odáig ment”, hogy a nemzeti parlamentet is elhagyta – írták.

Gyurcsány Ferenc a Magyarországra akkreditált uniós diplomatákkal való találkozója után azt nyilatkozta, hogy értelmezésük szerint Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz kettős vereséget szenvedett az október eleji népszavazáson.

(MTI)

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. október 13. 16:23
A fideSZDSZ maffia hazát árul: http://alfahir.hu/nem_volt_kotelezo_onkent_szavaztak_a_fideszesek_a_ceta_ra --- gyurcsótány csak kampányol, míg a fideSZDSZ maffia cselekszik: Már több, mint 18 ezer migránst telepített be. Pénzért. (pl.: Ebből helikopterezik a maffiózó Toni Rogano.)
Pannon Rádió
2016. október 13. 11:26
cosmos Te valami elhárító vagy? Akkor mesélhetnél, hol tartotok a Teréz körúti nyomozással? Inside job volt?
Seholfalvai
2016. október 13. 10:08
Az eszével is elvesztette a kapcsolatát...
liberálzöld.
2016. október 13. 09:43
Anyátok 3.14csáját. "Fidesz: Gyurcsány a kényszerbetelepítésért kampányol"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!