Belgium-Magyarország lesz az Eb-nyolcaddöntőn

2016. június 22. 22:56

A szerda esti Eb-meccseken eldőlt: Belgium fog nyolcaddöntőt játszani Magyarországgal vasárnap.

2016. június 22. 22:56

A franciaországi labdarúgó Eb szerda esti, E-csoportos meccseinek eredménye: Írország-Olaszország 1:0; Belgium-Svédország 1:0.

Ez alapján Belgium fog a magyar válogatottal nyolcaddöntőt játszani vasárnap, az Eb most kezdődő egyenes kieséses szakaszában.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. június 23. 14:46
Továbbra is profin, elszántan fognak küzdeni a fiúk! A veszítünk, akkor is diadalmenet volt idáig. Ha nyerünk, és ebben nagyon bízom-, az már ráadás, és bizonyítéka annak, hogy érdemes volt keményen dolgozniuk, nekünk meg szurkolnunk! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! :-D
GV0917
2016. június 23. 08:38
Valahol elkezdődött!Mint most. Az ötvenes évek Népsportban megjelent a kiváló karikaturista-Szepes Béla egy karikatúrája.Két játékos ugrik fel a labdáért, egyforma magasra, miközben az egyik játékos fejéről lerepül a babérkoszorú...(sic transit gloria mundi) mondhatnánk. De tegnap láttuk is saját szemünkkel.../Ugyanis a volt Európa bajnok Svédország fejéről leröppenő babérkoszorú azt jelzi: Új kihívója van az elkorcsosult nyugati "Betonfocinak"!!(lásd a hajdani SVÁJCI RETESZ!) A kép aláírása:Svédország- Magagyarország: 2:2!!!Mivel akkor indult világhódító útjára a magyar foci, reméljük ez folytatódik a csúcsig! Manapság ez a 3:3 jelenti az AKKORI SIKERT. A FŐNIXMADÁR NEM HAMVADT EL! A LÁNGOK KÖZÖTT SAJÁT HAMVÁBÓL FELTÁMADOTT!!!!
Devian
2016. június 23. 08:35
Primitiv dolog az ellenfél jatekosainak a szarmazasaval elő hozakodni. Lukaku pl kongói szarmazasú. Az ő népe kissemmizéséből és legyilkolásából gazdagodott meg Belgium. Egyebkent 16 évesen már golkiraly volt felnottbe Belgiumban. És a legfiatalabb jatekos aki elerte az 50 golt a pl-ben.
telekaszter
2016. június 23. 08:20
Várom egysegelem hidegvérű elemzését, miért nincs esélyünk a belgák ellen...az ő pesszimista jóslatai a magyarok sikerének a záloga.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!