Belgium – Magyarország: 4:0

2016. június 26. 22:53

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Belgium 4:0-ra legyőzte Magyarország válogatottját.

2016. június 26. 22:53

4:0-ra nyert Belgium a magyar válogatott ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. 

A magyar csapat egy győzelem (Ausztria ellen), két döntetlen (Izland és Portugália), egy ezzel elért csoportelsőség, majd egy nyolcaddöntős vereség (Belgium) után tér haza az Eb-ről.

Válogatottunk 1986, tehát 30 év után tudott részt venni nemzetközi futballbajnokságban.

Összesen 544 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betamás89
2016. június 27. 11:54
Ha a legjobb közèppàlyàs a bemelegìtèskor megsèrül, ha rengeteg az eladott labda, ha az trèner a kèt gòlkiràlyt csak a 74. perc utàn küldi pàlyàra, ezt ìgy együtt hogy hívjàk ?
Lotti
2016. június 27. 07:24
Az előző három meccsen válogatottunk felülmúlta önmagát. Valós tudását meghazudtoló eredményt ért el. Nála erősebb csapatokat vert meg, illetve ért el döntetlent velük. Tegnap a világ egyik legjobb csapatától szenvedett vereséget. A fociban sem lépheti át valaki gyakran a saját árnyékát. Mindenesetre ez a nagy siker megalapozhatja a jövőbeni hasonló eredményeket.
fradi44
2016. június 27. 07:02
Mi az hogy belga ?
kuwiq
2016. június 27. 06:56
Kár volt nyílt sisakkal nekimenni a belgáknak, valószínűleg Kleinheisler sérülése lőtte meg a taktikát, és egyszerűen nem maradt idő a változtatásra. Semmiképp nem lett volna szabad nekimenni a belgáknak. Ráadásul az elpasszolt labdáink zöme olyan volt, amivel a csapat két harmadát tulajdonképpen önként kizártuk a játékból, a belgáknak tálcán kínálva a lehetőségeket. Futógyorsaságban, gondolkodásban a magyar védelem Kádár kivételével csúnyán lebőgött. Az első gólnál szabad folyosót engedtek két embernek is. Az oviban tanítják, hogy úgy kell védekezni, hogy az ellenfél meg a kapunk között legyél. A másodiknál a két belső védőnk nem vette észre, hogy Hazard meglépett a szélen, és mint az első gólnál, ekkor is hat méterről nézték, ahogy a friss csere elrúgja Király mellett. Elöl meg nem ment, de legalább voltak helyzetek, küzdöttek, de jobb lett volna nem ennyire kikapni, zártabban védekezni. Dzsudzsák mint irányító nem igazán vált be, többször is leindította az ellenfelet. Kérdés, hogy ezek a játékosok képesek lesznek-e a tanulságokat levonni és fejleszteni a képességeiket. Tartok tőle, hogy az nb1 ehhez nem a legjobb hely. Fel kell gyorsulni , javítani kell az indulósebbességen, a helyezkedésen, az 1:1 játékon. Az idősebb játékosokat, mint pl Gerát nem lesz egyszerű pótolni. A kluboknál Storck teamhez hasonló módszereket kéne alkalmazni, a fizikai képességeket javítani, láthatóan kész voltak a fiúk fizikailag és szellemileg is, különösn a védelem tűnt lefagyottnak, talán az egy Kádárt kivéve, a többiek nem igazán voltak versenyben a belgákkal, akik sikeresen kényszerítették ki az 1:1-es szituáciokat, ahol érvényesült a gyorsaságuk. Az olaszok zárt védekezéssel , kontrákból verték meg őket, nem igazán értem, hogy mi miért támadtunk nekik, amikor megvolt a recept, hogy lehet győzni ellenük. A középpályánk meg nemhogy segítette volna a védekezést, hanem rendre leindította az ellenfelet. Ezt a Strck is benézte, és a játékosok se igen voltak képsek a pályán a jó döntéseket meghozni. Kár volt ezért a meccsért, de remélem, tanul belőle a Storck is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!