Készenlétbe helyezte a hadsereget a migránsok ellen a horvát államfő

2015. szeptember 17. 19:16

Nem jó, hogy ennyi migráns érkezik Horvátországba, és az sem jó, hogy a kukoricáson keresztül próbálnak meg illegálisan bejutni, mondta a horvát államfő, aki azt kéri, hogy a hadsereg álljon készenlétben, és reagáljon, amennyiben meg kell védeni a határokat.

2015. szeptember 17. 19:16

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő arra kérte a hadsereget, hogy a kialakult migrációs válság miatt álljon készenlétbe, jelentette a Jutarnji List című lap csütörtökön. Az államfő csütörtökön megbeszélést folytatott Drago Lovric vezérkari főnökkel, akitől a hadsereg főparancsnokaként azt kérte, hogy a hadsereg álljon készenlétben, és reagáljon, amennyiben meg kell védeni a határokat az illegális bevándorlókkal szemben. A vezérkari főnök már megtette a szükséges lépéseket.

Az államfő a nap folyamán többször is elégedetlenségének adott hangot. Nem jó, hogy ennyi migráns érkezik Horvátországba, és az sem jó, hogy a kukoricáson keresztül próbálnak meg illegálisan bejutni, mondta. Hozzátette: nem elégedett azzal, amit tapasztalt, sokkal jobban kell védeni a határokat, és arra hívja fel a bevándorlókat, hogy a legális határátkelőhelyeket használják.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. szeptember 17. 23:10
kiderült hogy a szerbek után a horvátok is olyanok hogy akkor sem lehet hinni nekik ha alszanak, és akkor is hazudnak amikor kérdeznek. A kettő között meg minket mocskolnak. Mostantól nem lesz rá idejük...
melak
2015. szeptember 17. 22:28
"amúgy meg 9200 menekült omlasztotta össze a horvát államot? nemrég még legyakták a szerbeket. mi a fasz folyik arrafelé?" :DDDD
oskar
2015. szeptember 17. 21:52
Eljutunk arra a pontra is majd, hogy a világsajtó, gyerekeket, nőket visszaverő katonákról készít videót,. fényképet. Mint Gázában, Röszkénél. Az a kultúra leszarja a törvényt, és gyerekeket, nőket használ pajzsként, illetve a médiának.
SigSauer
2015. szeptember 17. 21:37
Nehezen ébrednek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!