Feloszlott az esztergomi Fidesz

2015. május 18. 20:51

Feloszlatta jelenlegi alapszervezetét, és egy új, egységesebb szervezet kialakításába kezd a Fidesz Esztergomban. Az alapszervezet feloszlatását a választókerület elnöke, Völner Pál kezdeményezte.

2015. május 18. 20:51

A Fidesz feloszlatta közel 160 fős esztergomi alapszervezetét – jelentette be Völner Pál választókerületi elnök hétfőn. Elmondta, a feloszlatásra az ő kezdeményezésére került sor, mivel az alapszervezet nem működött harmonikusan, illetve sok feszültség volt a korábbi fideszes polgármester, Meggyes Tamás és a régi képviselő-testület tagjai, valamint a szervezet többi tagja között.

„Ezek a feszültségek is közrejátszottak, hogy Esztergomban azok az emberek is elfordultak a Fidesztől, akik korábban várták a helyi szervezet megújulását. Az új, egységesebb alapszervezet kialakítását egy hónapon belül megkezdjük” – mondta Völner Pál.

A választókerületi elnök szerint Esztergom esete nem kirívó, mert a Fidesz számos helyen oszlatta fel alapszervezeteit, és „a problémás helyeken időben hozzákezdett az építkezéshez” – fogalmazott a politikus.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neumagone
2015. május 19. 07:20
Ami rohad, az előbb-utóbb oszlik. Nagyon sajnálom.:)
Akitlosz
2015. május 19. 00:26
Az ózdi fidesz is feloszlik.
Tintamin
2015. május 18. 21:16
Ez a szervezet adta azt a barom polgármestert, meg az idióta képviselőket, akik milliárdokat sikkasztottak el a város pénzéből?
Akitlosz
2015. május 18. 21:05
A feloszlatás ugyan nem építkezést jelent, hanem leépülést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!