Feloszlatták az ózdi Fideszt is

2015. május 19. 08:14

A belső problémák miatt szükség van a helyi szervezet megújítására – mondta el Riz Gábor választókerületi elnök az Észak-Magyarország című lapnak.

2015. május 19. 08:14

Az utcára került belső problémák és személyes ellentétek miatt feloszlatták a Fidesz ózdi szervezetét – írja az Észak-Magyarország. A lap cikke szerint a korábban felmerült problémák vezettek már ahhoz, hogy a Jobbik nyerje a polgármester-választást. Ugyanakkor hiába került a Fidesz-KDNP pártszövetség az önkormányzati testületben többségbe, a frakció megbomlott, ez vezetett a szervezet feloszlatásához.

Riz Gábor választókerületi elnök, országgyűlési képviselőt közlése szerint már  megkezdték a szervezet újjáépítését, a napokban minden tagot levélben értesítenek a felbomlásról és a további lépésekről. Riz szerint szükség van a megújulásra, és néhány új arcra is.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2015. május 19. 12:40
instant fidesz
liberálzöld.
2015. május 19. 09:28
Csak hogy értsük: a feloszlatás azt jelenti, hogy újra szerveződik a maffiacsalád. Mindenkinek megszűnik a tagsága és csak az Orbán-hívőket hívják meg az újjáalakulásra. Ne hogy már bárkit kirúgjanak a fideszből! Olyan nincs! Még a végén észbe kapna néhány agyhalott, ha azt látná, hogy egy szerinte tisztességes embert kirúgnak a szektájából! Megmondta a dakota: Egy a tábor, egy a zászló. És csak az övé.
kukagyerek
2015. május 19. 09:22
Kezdődik !!!! De nyugodtak csak akkor lehetnek a magyarok, ha majd az utolsó finesz szervezetet oszlatja a leköszönő szotyolás.
thymian
2015. május 19. 08:59
Muhaha, nem jött be az áskálódás sem. Valaki -na ki?- kihívta a tv2-őt, hogy az a csúnya polgármester kilakoltatott egy down-kóros gyereket nevelő nőt. Csináltak is egy szép kis riportot, aztán, ahogy szokott, kiderült, hogy nem egészen az és úgy történt. Fideszék nem bírnak belenyugodni a vereségbe. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!