Óriási a csalódottságunk

2014. április 25. 15:39

Továbbra is fontosnak tartjuk értékrendünk és céljaink képviseletét nemzetünk boldogulásáért, „Itthon, Európában”.

2014. április 25. 15:39
Bokros Lajos

A Modern Magyarország Mozgalom vezetése óriási csalódottsággal veszi tudomásul, hogy a Nemzeti Választási Iroda húszezernél kevesebb érvényes ajánlást talált a tételes ellenőrzése során.

Megköszönjük mindazok ajánlását, akik a mai félelemmel telített hazai politikai légkörben vették a bátorságot, és aláírásukkal egyértelműen kiálltak a demokrácia, a szabadság és a jogállam mellett. Ezáltal hozzájárultak ahhoz, hogy pártunk több mint 23 000 ajánlást adhatott le a Választási Irodának.

A Modern Magyarország Mozgalom vezetése kifejezi végtelen háláját mindazoknak, akik a két hét alatt önfeláldozó és pontos munkát végeztek.

Tagjainkat, támogatóinkat, az ajánlásukkal bennünket segítőket nem fogjuk magukra hagyni a jövőben sem. Továbbra is fontosnak tartjuk értékrendünk és céljaink képviseletét nemzetünk boldogulásáért, „Itthon, Európában”.

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom
Budapest, 2014. április 25.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2014. április 26. 10:02
Sebaj Lajos! Május 4-én parlamenti és elnökválasztást tartanak Panamában. Előre az európai Panamáért!
kuwiq
2014. április 26. 09:52
Nem jött be a hamisítás, óriási a csalódottságotok. Mások okirathamisíásért börtönbe kerülnek. Akár örülhetnétek is!
marós
2014. április 26. 06:58
Bokros teendőim mellett nincs időm azt mérhetetlen szörnyűséget felsorolni, amit ez a hazug, a népnyúzó pénztőke csicskása elkövetett ellenünk.
Peter8811
2014. április 26. 06:48
Lajos majd ha nyer az MSZP kiküldenek Bolíviába nagykövetnek, Rózsa Flores helyett Bokros Rózsa Rikkardó néven.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!